WEDNESDAY’s – a brand new year

14/01/2015

ORGANIC GREEN TEA

#1 resolution

ORGANIC & HEALTHY FOOD


>> get the asian noodle soup recipe <<

A new year comes along with tons of resolutions and ideas!  I’ve stopped taking up on things that I can never ever achieve – it is better for yourself to set goals that are not that hard to reach but have a great effect anyway.

Keep it simple and less is more apply to all my intentions (not only my wardrobe) – every now and then I will share how I’m realising those… Today I start with a new recipe (scroll down)

wish you all a successful and inspiring 2015 – thanks for sharing your thoughts,

bisou mirjam

| FOOD: to cook with more organic, multi-grain meaning healthy ingredients and avoiding all adds – I’ll start the year with a light DETOX program

| BEAUTY: to clean always my face before going to sleep (also after an exhausting night day – no excuses)

| HEALTH: to give a chance to new sports like the barre-workout or bikram yoga and bring some variety in my jogging/yoga routine

| TRAVEL: to explore at least two scandinavian cities – lately the northern “continent” got my highest attention. Gonna start with Stockholm soon..

| FASHION: to continue with my choose well – buy less mantra – and concentrate to replace all pieces in a really bad and worn-out condition

| BLOG: to schedule and prepare posts better (already possess the perfect agenda


Ein neues Jahr bringt stets eine Menge guter Vorsätze und Ideen mit sich! Ich habe aufgehört mir Dinge vorzunehmen, welche ich sowieso nie erreichen kann. Um längen besser setzt man sich Ziele welche nicht allzu schwer zu erfüllen sind aber trotzdem einen tollen Effekt haben.

Keep it simple und weniger ist mehr passt zu all meinen Vorsätzen (nicht nur zum Kleiderschrank) – ich werde euch von Zeit zu Zeit dazu mehr zeigen… Heute starte ich mit einem tollen Rezept!

Ich wünsche euch allen ein erfolgreiches und inspirierendes 2015 – danke für eure Gedanken & Kommentare,

bisou, mirjam

| ESSEN: mit mehr Bio- und Vollkorn-/Dinkel-Produkten kochen und Zusätze vermeiden – sowie das Jahr mit einem leichten Entgiftungs-Programm starten

| SCHÖNHEIT: jeden Abend mein Gesicht reinigen (auch nach einerm anstrengenden Nacht Tag – keine Ausreden mehr)

| GESUNDHEIT: neuen Sportarten wie barre-workout oder bikram yoga eine Chance geben und ein wenig Abwechslung in meinen Jogging-/Yoga-Alltag zu bringen

| REISEN: mindestens zwei skandinavische Städte erkunden – der nordische “Kontinent” hat meine voll Aufmerksamkeit. Stockholm wird der erste Stop sein…

| MODE: weiter meinem Mantra choose well – buy less (wähle richtig – kauf weniger) folgen und alte, ausgetragene Stücke ersetzen

| BLOG: Posts besser planen und vorbereiten (die perfekte Agenda ist bereits in meinem Besitz)

ASIAN NOODLE SOUP

ASIAN NOODLE SOUP

ASIAN NOODLES SOUP
ingredients: vermicelle-noodles, vegetables (what you prefer), small 
onion, garlic-bulb bouillon, tofu, olive oil, spices 
sides: ogranic green tea, edamame

preparation: cut all the vegetables, onion and garlic into small
pieces. then put the onions and the garlic into a pan with some oil
and caramelizeit. In the meantime, you can cook the noodles in 
another pan and put them beside. as soon as the onions are ready, 
add all the vegetables and cook it for 1-2min. Then add the bouillon 
and cook everything until the vegetables are nearly ready. Add then 
the tofu and noodles and cook it for another 3-5min - ready! Season 
to taste.

ASIATISCHE NUDELSUPPE
Zutaten: Vermicelle-Nudeln, Gemüse (was man mag), kleine Zwiebel, 
Knoblizehe, Bouillon, Tofu, Olivenöl, Gewürze
Beilagen: Bio-Grüntee, Edamame

Zubereitung: schneide das Gemüse, die Zwiebel und den Knobli in 
kleine Stücke. Lasse die Zwiebel und den Knobli in einer Pfanne mit
Olivenöl glasig werden. In der Zwischenzeit können die Vermicelle-
Nudeln zubereitet werden. Sobald die Zwiebeln bereit sind, das 
Gemüse hinzufügen und für weitere 1-2min dünsten. Füge dann die 
Bouillon hinzu und koche die Suppe solange, bis das Gemüse fast 
durch ist. Füge dann noch den Tofu und die Nudeln hinzu, für 3-5min
weiterköcheln - fertig! Nach Belieben würzen. 

ASIAN NOODLE SOUPASIAN NOODLE SOUP

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2 Comments

  • Reply Rebecca 15/01/2015 at 13:35

    I couldn’t agree more with your resolutions/ideas. I’m literally doing all of these too!
    xx Becca
    blog | http://beccahaf.com/blog

    • Reply mirjam 19/01/2015 at 22:20

      thanks dear!
      bisou, m

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