WEDNESDAY’S

end of august BRUNCH


end of august brunch

nothing better than a coffee made with the BIALETTI

I’ve started the last wednesday in august with the SEPTEMBER Issue’s and with a huge, healthy breakfast. This means fresh fruits, italian coffee (originally imported from Sardegna), Rose-flavoured tee & marmalade, fruit bread (get the receipe here), soft-boiled egg and some slices of whole-grain toast. On a rainy day like today simply perfect!


Den letzten Mittwoch im August habe ich mit den September-Ausgaben und einem ausgedehnten Frühstück gestartet. Mit frischen Früchten, italienischem Kaffee (original importiert aus Sardinien versteht sich), Rosen-Tee und -Konfi, Früchtebrot (hier gehts zum Rezept), 3-Minuten-Ei und einige Scheiben Vollkorntoast lässt es sich gemütlich und gesund den Tag beginnen – perfekt an einem solch regnerischen Tag wie heute!

end of august brunch

end of august brunch

end of august brunch

polnish rose-flavored marmalade

end of august brunch

september issue’s

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply